ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ

EVEREST

TRAVEL & CONGRESSES

Μεγάλα ταξίδια…σ’ένα μικρό κόσμο!

What we do

L

Κρατήσεις ξενοδοχείων

Εξερευνήστε , ταξιδέψτε και ανακαλύψτε τις μοναδικές δυνατότητες που σας παρέχουμε μέσα από τη δική μας πλατφόρμα, η οποία θα σας δώσει τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.
L

Αεροπορικά εισιτήρια

Η Everest Travel & Congresses , παρέχει τη δυνατότητα για αναζήτηση και κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων, οπουδήποτε στον κόσμο, με όλες τις αεροπορικές εταιρείες και σε πραγματικό χρόνο με αποτέλεσμα μοναδική ακρίβεια, ευελιξία στις επιλογές και ανταγωνιστικές τιμές. Δοκιμάστε μας!

L

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Στην Everest Travel & Congresses, συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες, με σκοπό να σας δώσουμε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε ακόμα περισσότερους προορισμούς. Πλέον, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προμηθευτείτε ηλεκτρονικά τα εισιτήριά σας μέσα από την ιστοσελίδα μας.

L

Εταιρικά ταξίδια

Με μία εμπειρία 40+ χρόνων στη διοργάνωση εταιρικών ταξιδιών, η Everest Travel & Congresses είναι εδώ για να σας δείξει τη σωστή διαδρομή για την επίτευξη των στόχων σας.

Τα εταιρικά ταξίδια, αποτελούν όλο και περισσότερο απαραίτητη δραστηριότητα, καθώς συνεισφέρουν σημαντικά στην εξέλιξη μιας επιχείρησης και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της εταιρίας και των εργαζομένων.

Η ομάδα της Everest Travel & Congresses μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένο προσωπικό με τη δυνατότητα για διαρκή και άμεση επικοινωνία, οποιαδήποτε στιγμή (24/7 basis) με τους πελάτες και τους προμηθευτές, προκειμένου να παρέχει άμεση επίλυση οποιασδήποτε δυσκολίας παρουσιαστεί, ώστε ο επαγγελματίας να συνεχίσει απρόσκοπτα τις εταιρικές του υποχρεώσεις.

L

Ταξίδια Αναψυχής

Η σωστή οργάνωση των διακοπών και η επιλογή του κατάλληλου καταλύματος, είναι παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα τις ημέρες των διακοπών σας.

Στην Everest Travel & Congresses, θα βρείτε τον συνεργάτη που θα έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο με εσάς: να είναι οι μέρες αυτές ιδανικές, ακριβώς όπως τις έχετε ονειρευτεί, ξέγνοιαστες, ξεκούραστες, χωρίς προβλήματα και άγχη.

Εσείς απλώς ορίστε τον επόμενο προορισμό διακοπών… Όλα τ’ άλλα, θα τα αναλάβουμε εμείς !

L

Οργάνωση Συνεδρίων και Εκδηλώσεων

Μελετώντας τις ανάγκες τόσο των υπάρχοντων πελατών μας, όσο και της αγοράς γενικότερα, εντοπίσαμε τα ανταγωνιστικά εκείνα στοιχεία που κάνουν τη διοργάνωση ενός συνεδρίου επιτυχημένη.

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στο γεγονός ότι κάθε συνέδριο είναι μοναδικό και έχει ανάγκη από μοναδικές λύσεις ποιότητας.

Στην Everest Travel & Congresses, διαθέτουμε ένα ανθρώπινο δυναμικό με πολυετή πείρα, που πιστεύει στις εξατομικευμένες υπηρεσίες, την καινοτομία και την ιδανική σχέση μεταξύ τιμής και ποιότητας υπηρεσιών.

Με όραμα και συνέπεια στους στόχους των πελατών μας, είμαστε εδώ για να οργανώσουμε συνέδρια τόσο επιτυχή όσο και διαχρονικά, πάντα μέσα από μια ειλικρινή και εχέμυθη συνεργασία

VIP SERVICES

Μεταφορές υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο
Η μίσθωση διακεκριμένων αυτοκίνητων με έμπειρους οδηγούς για τις προσωπικές σας μεταφορές είναι μια διαρκώς αυξανομένη αγορά. Είτε οι μεταφορές σας είναι επαγγελματικού χαρακτήρα , είτε ο σκοπός σας είναι η μεταφορά κάποιου διακεκριμένου προσώπου, ή απλώς θέλετε να ‘’κακομάθετε ‘’ τον εαυτό σας σε μια ξεχωριστή μέρα για εσάς, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε τις ανάγκες σας και εμείς θα ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτές.

Ενοικιάσεις ιστιοπλοϊκών σκαφών
Εάν ονειρεύεστε ένα δωμάτιο, όχι απλώς με θέα τη θάλασσα… αλλά πάνω σε αυτή, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε διακοπές με το δικό σας προσωπικό σκάφος. Κάποτε η μίσθωση σκάφους θεωρούνταν εξεζητημένη πολυτέλεια. Πλέον όμως με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό, αλλά και την ευρεία γκάμα κυρίως ιστιοπλοϊκών, οι τιμές είναι αρκετά πιο προσιτές για μια “cresol” εμπειρία διακοπών. Διακοπές οι οποίες θα σας μείνουν σίγουρα.. αξέχαστες!

Ναυλώσεις αεροσκαφών – ενοικιάσεις ελικοπτέρων
Μιλώντας για μια ιδιωτική πτήση, εννοούμε ακριβώς αυτό; Ιδιωτική και εμπιστευτική! Με την πάροδο των χρόνων, η ζήτηση για ναύλωση ιδιωτικών αεροσκαφών έχει εκτοξευτεί και αυτό οφείλετε σε πολλούς λόγους. Μερικά από τα πλεονεκτήματα είναι εξοικονόμηση και παραγωγικότητα χρόνου, ευκολότερες διαδικασίες, ευελιξία, ποιότητα υπηρεσιών και φυσικά λιγότερο άγχος και έγνοιες.

Συνεδριακές Υπηρεσίες

Congress Services

 • Συνεδριακή ομάδα οργάνωσης και διεκπεραίωσης
 • Συμβόλαια με συνεδριακούς και ξενοδοχειακούς χώρους στην Ελλάδα και το Εξωτερικό
 • Μελέτη των εκθεσιακών αναγκών του συνεδρίου σας
 • Μοριοδότηση Συνεδρίων
 • Δημιουργία επιστημονικού προγράμματος σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή
 • Δημιουργία και συνεχή ανανέωση της Συνεδριακής Ιστοσελίδας
 • Σύστημα on-line εγγραφών για απευθείας ηλεκτρονική πληρωμή, σε ασφαλή διατραπεζική σελίδα
 • Οικονομική ανάλυση και παρακολούθηση Συνεδρίου
 • Μελέτη προώθησης του Συνεδρίου για την αύξηση των συμμετεχόντων
 • Οικονομική ανάλυση και παρακολούθηση Συνεδρίου
 • Δημιουργία και Εκτύπωση συνεδριακών εντύπων και συνεδριακού υλικού
 • Γραμματειακή Υποστήριξη κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου

Διαδικτυακά και υβριδικά συνέδρια

Η ομάδα του Everest Travel & Congresses ανταποκρινόμενη στις ραγδαίες εξελίξεις της νέας εποχής και στην ανάγκη για συνέχιση της επιστημονικής γνώσης και επιμόρφωσης έχοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία, εμπειρία και εξειδίκευση, βρίσκεται στη διάθεσή σας για την πραγματοποίηση διαδικτυακώνσυνεδρίων και εκδηλώσεων.

Οι νέες συνθήκες εργασίας επιβάλλουν την αναπροσαρμογή μας και την εύρεση νέων και πιο ευέλικτων λύσεων και δυνατοτήτων εξυπηρέτησης προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και στην εμπιστοσύνη των πελατών μας.

PCO

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στο γεγονός ότι κάθε συνέδριο είναι μοναδικό και έχει ανάγκη από μοναδικές λύσεις ποιότητας.

Διαθέτουμε ένα ανθρώπινο δυναμικό με πολυετή πείρα, που πιστεύει στις εξατομικευμένες υπηρεσίες, την καινοτομία και την ιδανική σχέση μεταξύ τιμής και ποιότητας υπηρεσιών.

Με όραμα και συνέπεια στους στόχους των πελατών μας, είμαστε εδώ για να οργανώσουμε συνέδρια τόσο επιτυχή όσο και διαχρονικά, πάντα μέσα από μια ειλικρινή και εχέμυθη συνεργασία

H Everest Travel & Congresses μπορεί να διοργανώσει:

• Webinars / Διαδικτυακές παρουσιάσεις και διαδραστικές συζητήσεις
• Virtual Congresses & Meetings / Διαδικτυακά συνέδρια
• Live Events / Διαδικτυακές εκδηλώσεις
• Hybrid Meetings / Υβριδικά συνέδρια
• Live Streaming / Αναμετάδοση συνεδρίων και εκδηλώσεων
• Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Εκμάθησης

Η ευκολία της χρήσης των webinars καθώς και η ευελιξία που παρέχει στον τρόπο παρακολούθησης τα έχει καταστήσει ως το πλέον πιο δημοφιλή τρόπο ηλεκτρονικής εκμάθησης. Όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι παραμετροποιήσιμα και προσαρμόζονται αναλόγως των αναγκών σας.

Εσείς απλώς ορίστε τον επόμενο προορισμό διακοπών…

Όλα τ’ άλλα, θα τα

αναλάβουμε εμείς !

Λίγα λόγια για εμάς

Το ταξίδι της Everest Travel & Congresses ξεκίνησε το 1964.

Από τότε μέχρι σήμερα, πολλές εξελίξεις έχουν ορίσει την επιτυχημένη μας πορεία στην αγορά, κάνοντας μας υπερήφανους για τις επιχειρήσεις που μας έχουν επιλέξει και γεμίζοντάς μας με αίσθημα ευθύνης για να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να παρέχουμε ποιοτικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και γνωρίστε τις υπηρεσίες που μπορεί να σας εγγυηθεί η μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού και της ταξιδιωτικής αγοράς. Σας προσκαλούμε σ’ ένα ταξίδι στον κόσμο της Everest Travel & Congresses και ελπίζουμε ότι θα γίνουμε πολύτιμος σύντροφος για τα μελλοντικά σας ταξίδια.

Οι συνεργάτες μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

ΣΥΝΔΕΔΡΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ