37ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής

Η Εταιρία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα στην Παιδιατρική σε συνεργασία με τη Β’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το 37ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής, στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2017 στο Αμφιθέατρο του Κολλεγίου Αθηνών στο Π. Ψυχικό.

Σκοπός του Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι, όπως κάθε χρόνο, η εκπαίδευση και ενημέρωση της Παιδιατρικής Κοινότητας για όλες τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της Παιδιατρικής. Γνωστοί και διακεκριμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν με βάση τα πιο πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα πως το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής στις ανεπτυγμένες κοινωνίες επηρεάζει την εκδήλωση χρόνιων νοσημάτων με διαρκώς αυξανόμενη συχνότητα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην έγκαιρη αναγνώριση και σωστή αντιμετώπιση συχνών χρόνιων νοσημάτων της παιδικής και εφηβικής ηλικίας αλλά και οι σύγχρονες, παλιές και αναδυόμενες απειλές από λοιμώδεις παράγοντες. Αναμενόμενος αριθμός συμμετεχόντων 700-800 παιδίατροι από τον ευρύτερο χώρο της Αττικής, Πελοποννήσου, Βόρειας Ελλάδας, αλλά και από διάφορες άλλες περιοχές της Χώρας.

Φορέας Διοργάνωσης: Εταιρεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα στην Παιδιατρική σε συνεργασία με την Β’ Παιδιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α., Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» (http://www.2-pediatric.gr/)

Η Συμμετοχή είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Εγγραφή: Προεγγραφές δεν πραγματοποιούνται. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας επιτόπου την ημέρα του συνεδρίου.

Α’ Ανακοίνωση:  download file

Άδεια ΕΟΦ: download file  Άδεια ΣΦΕΕ: download file

Χορηγικό Πακέτο: download file

Αφίσα Συνεδρίου : download file

Τελικό Πρόγραμμα:  download file

Ευχαριστίες Χορηγών:  download file