Ημερίδα Ενημέρωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών

«Με επίκεντρο την προστασία του παιδιού» : Το ΕΛΙΖΑ σε συνεργασία με τις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων YALE και IOWA και τη Β’ Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. και Α. Κυριακού»  υλοποιεί το 1ο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών, στην Ελλάδα.
Το πρόγραμμα απευθύνεται πρωτίστως σε ιατρούς όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων, οι οποίοι αποτελούν την ομάδα πρώτης γραμμής, που καλείται να διαχειριστεί περιστατικά σωματικά κακοποιημένων παιδιών και είναι σε θέση  να ενεργοποιήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία τους.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016, από τις 09:30 έως τις 15:30 με δωρεάν συμμετοχή και 5 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Φορέας Διοργάνωσης:  Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΕΛΙΖΑ σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και τη Β’ Παιδιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α., Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»

Website (Φορέα): http://eliza.org.gr/

Εγγραφή: Δωρεάν Εγγραφή –Για Δηλώσεις Συμμετοχής επικοινωνήστε : 2103249242 ή conference@everesttravel.gr

Πρόγραμμα : download file 

Άδεια ΕΟΦ: download file